Hierontapiste Päivi Paulakoski

Hierontapiste Päivi Paulakoski
Raatihuoneenkatu 21 B 5.krs
13100 HÄMEENLINNA

Puhelin 050 374 4454
paivi.paulakoski@gmail.com
Y-tunnus 1540208-8

Kysy lisää palveluistani tai tilaa hyvän olon lahjakortti läheisellesi

lahjakortti

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hierontapiste Päivi Paulakoski
Raatihuoneenkatu 21 B 5.krs
13100 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 1540208-8
Puh: 050-3744454

2. Rekisteriasiat

25.5.2018 voimaan tulleet tietosuojasäädökset GDPR (General Data Protection Regulation) on päivitetty 25.5.2018.
Kun luovutat tietojasi ( yhteys puhelimitse, haastattelulomake käynnin yhteydessä tai sähköinen yhteydenotto) hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme ja annat suostumuksesi henkilötietojesi tallentamiseen.  Annat samalla suostumuksen käyttää sähköisiä kanavia tiedon lähettämiseen.
Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hierontapiste Päivi Paulakoski:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista.
    - Nimi
    - Sähköpostiosoite
    - Matka- ja/tai muu puhelinnumero
    - Organisaatio ja asema
    - Organisaation osoitetiedot
    - Yhteysloki
    - Haastattelulomake

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.  Laskutusmateriaalia ja ajanvarauskirjaa säilytetään kirjanpitolain edellyttämän viiden vuoden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan.

9. Sinun oikeutesi

Olet oikeutettu pyynnöstä saamaan tietoja rekisteristä, jotka koskevat henkilötietojasi.  Olet myös oikeutettu siihen, että virheelliset tiedot korjataan. Voit myös pyytää poistamaan henkilötietojasi.Ja peruuttaa suostumuksesi, joka koskee henkilötietojesi käsittelyä ( kohta 2) koska tahansa, ilman että se vaikuttaa suostumuksen perusteella, ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.